BILAR TILL SALU


Försäljning på personlig och kvalitativ nivå! Vi har en lång erfarenhet inom personbilförsäljning och kan det mesta om  de mer vanliga märkena och modeller.


Vi annonserar endast ett fåtal väl utvalda objekt i taget och vi säljer ofta direkt till gamla kunder och byter även in  och säljer vidare till handlare som vi samarbetar med


Vi erbjuder också förmedling dvs vi letar upp bilen efter era önskemål och sen tar vi hand om er gamla på ett smidigt sätt.


I samband med förmedling har vi även möjlighet att individuellt anpassa bilen efter ert behov med prestandaförbättringar. Läs gärna mer under länken Tuning och performance till höger om denna text.VARFÖR VÄLJA OSS?


Vi har valt att fokusera på kvalitet och värna om både nya och befintliga kunder och vår målsättning är att våra kunder ska välja oss för vår långa erfarenhet och breda kompetens inom fordonsområdet.


Vi är noga med att endast rekommendera

beprövade produkter och tjänster och att ni som kunder väljer just oss för att vi har kunskapen om just ert ärende.


Hittills har vi byggt en bra och hållbar relation med våra stamkunder och det kommer in nya kunder varje vecka. De flesta har fått kännedom om oss genom våra tidigare nöjda kunder som automatiskt sprider ordet om vår verksamhet.

E- mail: info@pnauto.se

Phone:: +46 (0)31 3099829  Location: Gothenburg Sweden

Copyright @ All Rights Reserved 2018