VÅRA TJÄNSTER

Vi hjälper er med allt fordonsrelaterat!

Våra tjänster


Med över 20 års erfarenhet kan vi erbjuda ett brett urval av fordonstjänster för nya och befintliga kunder. Nedan finner ni mer specifik info om respektive område och mer förtydligande. För gratis prisförslag och offert vänligen kontakta oss.

Bilförsäljning och förmedling?


Vår huvudinriktning är att sälja och hitta bilar åt våra kunder både företag och privat. Vi säljer både egna objekt och på säljuppdrag åt er som kund samt förmedling av er nästa. Kontakta oss oavsett bilmodell och prisnivå så hjälper vi er. Vi ordnar även finansiering som leasing och avbetalning i samarbete med Ecster AB. Vi kan få fram de flesta objekten och bilmodellerna och vi byter även in det mesta, även defekta objekt.

Tillbehör och delar Genom ett brett kontaktnät kan vi erbjuda de flesta fordonstillbehören åt er som till exempel servicematerial, olja, nya däck och fälgar, bromsar och övriga delar. Vi kan även få fram externa tillbehör som  takräcken, boxar, cykelställ m m, Givetvis kan vi ombesörja servicearbetet och med montering.   


Service och underhåll


Som komplement till vår verksamhet erbjuder vi fordonstjänster anpassade för varje specifik kund. Vi vet vilken verkstad som utför rätt jobb till rätt pris för just er bil beroende på årsmodell, ålder och mil tal. Vi utför även hämtservice där vi hämtar bilen på önskad plats och återlämnas åtgärdad och klar enligt överenskommelse.

Vi erbjuder även professionell rekond där vi personligen tvättar, städar, polerar och lackbehandlar ert fordon. 

PrestandaförbättringarÄger du en fin och körglad bil, men vill att den blir ännu roligare? Vårt intresse för motorsport, prestandaförbättringar och uppgraderingar har gett oss en bred kunskap om hur en bra bil blir väldigt mycket bättre med relativt små ingrepp. Vi kan erbjuda effektoptimering via vår partner tmchiptuning.com och chassi uppgraderingar som t ex bättre bromsar, fjädring, stötdämpare och övriga väghållningsdetaljer samt erbjuda de bästa däcken beroende på körstil mm.

E- mail: info@pnauto.se

Phone:: +46 (0)31 3099829  Location: Gothenburg Sweden

Copyright @ All Rights Reserved 2018